A trecut ceva timp, apar tensiuni, apar motive toate astea inseamna un singur lucru...Despartirea
Oricare ar fi motivele ( inselat/a, rutina, schimbarea ) un lucru e clar nu va mai intelegeti.
Exista variante multiple de-a trece peste acest moment. Eu am reteta mea si e cam asa :

Day 1
Inca esti confuz, nu stii de ce sa intamplat, cum sa intamplat important e sa stai calm si sa nu ai parte de actiuni pe care sa le regreti.

Day 2
Sigur nu ai dormit, sigur te-ai gandit unde ai gresit, de ce a gresit....si poate ca are dreptate, poate ca ai dreptate. In mod clar nu mai are rost!!!

Day 3
O sticla de Jack langa tine, 2 pachete de Kent lung, o canapea, un Mp3 ( un playlist preferat )...si poze cu voi. Si trece o ora, esti deja la jumatetea ei, inca te uiti la poze si inca te gandesti la ea.

Day 4
Esti vai de mama ta...Gata!!! Ai bocit destul maestre, e timpul sa trecem mai departe. Acum ca esti baut si puti e timpul pt un dus si haine noi. E timpul sa o suni si sa ii ceri explicatii dar....nu fii taran si nu urla in telefon. Va intalniti si vorbiti, intelege ca sa terminat deci nu insista cu " hai sa ne impacam " sau alte cacaturi.
Din discutii trebuie sa intelegi de ce sa terminat nu de ce te-a inselat, sau te-a lasat pt ca...

Day 5
E clar ca incepi alt capitol, cauta cea mai sexy, nebuna fata care o ai in lista si fute-o ( ai inteles bine ) ca si cum ar fi ultima data, asta te va ajuta sa scapi de nervi ( crede-ma merge )

Day 6
Ai prieteni cu care nu te-ai mai vazut? Acum e momentul sa-i vezi, ai o chestie pe care nu o puteai face cu EA? acum e momentul.

Day 7
Nu ai trecut peste acest moment....nici o grija reia pasii 5, 6 si va fi ok. Dar intelege ca daca o tii asa se va duce dracu tot!!!!!!!


Acum sa trecem mai departe.
O despartire nu e ok pentru nimeni, sunt sentimente la mijloc care nu te lasa sa continui. Pentru oricine e nasol, atat pentru ea cat si pentru tine, deci decat sa va chinuiti amandoi mai bine va spune-ti pa.
din marturiile unei fete reise ca fetele trec mai usor peste aceste momente dar nu va lasa-ti pacaliti de aparente...se gandesc inca 6 luni la respectivul, si nu prea au regrete. La noi baietii e mai usor...7 zile baieti...7 zile: ))

Nota
Multumiri Ramonei pentru  ajutor
Asta e pentru ... se stie el....