- Motivele -


1. Te-a inselat

Acum depinde cat esti de intelegator, cat iti permiti sa fi de prost de fapt. O femeie nu inseala decat din 2 motive.
1. Din razbunare
2. Din necesitate

de aici rezulta urmatoarele:

2. Ai inselat-o

La noi motivele sunt multiple.

Cea mai buna prietena a ei: E tipa la care visezi de mult, sau tresome, stii ca e fructul interzis si totusi o faci.
In mod clar nu te poti abtine.

Tipa din club:  Aia de care te freci de 3 ore, care iti baga limba in gat si dupa care esti in limba la propiu.
 Problema ta e ca esti prins de cineva care o cunoaste pe prietena ta ( fata in general), un prieten ( un bulangiu de fapt care nu isi tine gura ) si care ii relateaza ei ce faci tu in club.
P.S. Sa nu crezi ca nu vei fi prins la un moment dat o vei pati !

Esti pus la incercare: Eu personal cred ca e cea mai penala metoda prin care poti fi " testat " de-a ta prietena.
Una care nu are ce face, se da la tine. Prietena ta e complice tu cazi in plasa. Bye Bye.

Te-ai satura de ea: Pur si simplu nu o mai suporti. Si-o inseli  Punct

3. Gelozia

Ea

Esti intr-un local : " Mandra " te atentioneaza ca te holbezi la chelnerita. Asta nu e un lucru rau avand in vedere ca are 21 de ani si arata beton ( BMW vs Logan-ul de langa tine ), desi tu stii ca tot cu ea vei merge acasa, tine sa iti reaminteasca asta la minut.

Telefoanele Nocturne : Mai e cate o nebuna din liceu care te suna noaptea sau ai in agenda mai multe fete decat tovarasi? Atunci ia-ti alta cartela. Se trezeste noaptea " iubita "?, automat esti trezit si tu, cu intrebari de genul: " Cine e aia? ", " De ce te suna pe tine la 3 dimineata? ", " Ce treaba ai tu cu ea? " si preferata mea " Ma inseli? ".

Fosta iubita : Aici se schimba foia, ai o relatie mai apropiata cu fosta? Nimic mai rau pt " iubita " ta, problema e ca daca fosta te suna ca e in club moarta de beata si te roaga sa o iei ai fugit cu masina in 10 min esti acolo. Daca te suna " iubita " ca are o pana ii spui ca nu poti fugi de la serviciu, ca dormi sau si mai bine nu ii raspunzi la telefon.

Tovarasii : Mereu e unul mai nebun ( sau toti in cazul meu ) in gasca care o indispune pe" iubita ".
E catalogat instant ca fiind un inadaptat social, pute ca un hoit, ca bea prea mult. Toate cu un singur detriment: " Iubi e un exemplu prost pt tine, scapa de el urgent ! ". Ce nu stie ea e ca : il cunosti de la 5 ani, stie tot despre tine, ea poate maine nu mai e, tovarasul puturos e pe viata.

El

Pozele cu fosti : CLAR trebuie arse orice fel de dovezi despre fostii ei iubiti. Cunosc cazuri grave cand au dat peste genul asta de dovezi cand faceau curatenie. Decat sa o dai in gelozie mai bine le dai foc. Pe principiul ce nu exista nu iti poate face rau !!!

Numere de telefon : Iei la verificat numere si ai parte de surprize. Aici nu ai de facut decat sa verifici si mesageria, daca gasesti mesaje si stii ca e fostul o iei la intrebari. Daca se balbaie e nasol.

Fosti care sunt inca in limba dupa ea : Astia sunt in lista de mess, in telefon peste tot. Deratizare totala, ii omori direct cu bataia. Previi mai bine decat sa tratezi :)).

Prietenele care baga fitile : Sunt mai rele decat fosti de astea nu prea scapi decat rar. Mare atentie, relatii de 3 ani sau dus dracu din cauza asta. O singura solutie am...discretie totala, daca dai cu ochii de ele nu le trata cu respect, arata-le ce fel de om nu esti. Suna ciudat dar nu e.

Concluzie :

Femeia e o necunoscuta si la 50 de ani de relatie. Niciodata sa nu crezi ca o cunosti, iti va da lovitura de gratie cand te astepti mai putin.

Barbatul poate mima orice fel de relatie, in orice forma fara sa tina cont de continut, niciodata un barbat nu va fi indragostit mai mult de 3 ani de o femeie. Mereu va insela femeia de langa el. Femeile care cred ca au un barbat la mana se inseala din primul minut.

Dragostea nu are reguli, cel care incearca asta e un frustrat. Alin Cristescu