Ce voi nu uitati? Ba da si inca cum , dar exista ceva ce uiti si mai rau...
uiti de ceea ce conteaza cel mai mult...EA. O sa o prezint pe EA dar inainte de toate o sa mai auziti de ea pe aici , pentru ca totul graviteaza in jurul ei.
EA...este cum este ea , aici nu dam detali , dar ce trebuie sa stiti e ca inseamna totul.

Deci cum ziceam despre arta de a uita...te trezesti ca trec doi ani , trei , patru ani si uiti ce inseamna EA , te complaci in situatia asta pentru ca poate si ea a uitat cum esti TU , comunicarea e de forma , si te intalnesti doar in bucatarie , sau in pat , sau cand o duci la serviciu. Ajungi coleg de camera cu EA si nu realizezi. Multi spun ca dupa 10 ani de relatie pasiunea moare , asa o fii oare?
Sau ai nevoie de o palma morala sa simti ca dupa 10 ani ai ajuns sa o vezi doar din intamplare , si ca ce aveti e de forma.


Ce e de facut?....pai in primul rand..."zugraviti" un nou capitol. Deja stiti ce aveti de facut dar nici unu nu zice nimic , pentru ca a uitat ce inseamna EL si ce inseamna EA. Eu am primit o astfel de lectie , si am reusit sa pun lucrurile in ordine , si sunt sigur ca am inceput un alt capitol. Depinde si de El si de EA , depinde si de....?