Suna ciudat...dar nu este si recunoastem toti ca au fost momente cand simteai nevoia acuta sa dai pe gat o sticla de Jack. Eu nu am momente dese deci nu sunt alcoolic , asta e clar. Te-a inselat nevasta...bei ceva , a murit X...bei ceva , esti singur in casa...desigur bei ceva.

Nasol e ca am exemple de oameni , care au uitat sa puna frana...si de aici se schimba treaba , uita de ce au ajuns aici , uita de prieteni , de copii. Se imprima in fiecare celula ca au nevoie de starea de matoleala. Cum te simti cand cel mai bun prieten , unchi , tata , chiar si mama , se schimba la 360 grade si ca tot ce ai fost e egal cu 0 ? Ei nu realizeaza ca ochii aceea vii sau inecat in durere , alcool , un suflet gol sta marturie. Momentele de luciditate , sunt scurte si inseamna un singur lucru , " nevoia de a fi matol ".

Ajungem si la partea celor care conteaza cu adevarat , sufletele din umbra care vad si tac , ce pot face niste suflete? Nimic , sunt doar umbre care stau si se uita cum persoana care o iubesc devine un nimic. Am vazut copii care isi luau parintele de pe banca din parc , care erau batuti ca au indraznit ca isi deranjeze parintele , mort de beat. Sunt femei care isi duc durerea , bataile , jignirile in tacere.


aici incheiem....