Dupa cum se vede....o alta parodie a unei melodii care deja a fost parodiata de multi , Bendeac are una de ce nu ar avea si BAZI? :))
Pai sa o luam metodic si anume dreptul la exprimare libera si il auzim pe BAZI care debiteaza despre gripa porcina si ne spune ca il doare in cot despre gripa in contextul scolar , nimic mai adevarat dar frateeee cine dracu iti da dreptul?  bai scolarule cand nici flocii nu ti-au dat si in mod clar nici de vreo fata nu poate fii vorba, sa poti parodia asa ceva cand nici voce nu ai.
Despre faptul ca esti afon si ca, copiezi ceva " fumat " nu mai e cazul sa discutam , ai o canapea , ai o scoala ? hai sa tragem o parodie la Puya - Change. Daca vroiai sa faci ceva original luai o grasana de 240 de kile si o postai pe canapea , poate asa era mai hilar. Mai nasol e ca in loc sa iti vezi de pubertate " o arzi aiurea " pe canapea si ai impresii de vedete.

Culmea este ca omu' are si fani dupa cum observati din comentarii, multi il aproba si ii inteleg gestul. Noi am fost generatia McDonald's dar voi sunt generatia de " vedete " , fara talent , emo-kid si ce dracu mai faceti voi. In alta ordine de ideei sa ales prafu de copii astia....se fut de la 12 ani , fumeaza de la 6 , trag pe vene si fumeaza de la 17 si exemple sunt o gramada , Poate alti apreciaza gestul dar mai bine faceti ceva cu adevarat bun , plantati copaci, strangeti mizeria de pe strazi ca mamele vostre se uita la telenovele si au timp sa va invete ce inseamna educatia cu adevarat. Get a life....

Si o dedicatie de la mine :d ( te regasesti perfect in versuri )



Parazitii - De ziua ta
Asculta mai multe audio Muzica