Si ma refer la sexul fara complicatii...


Se intampla cateodata sa dai peste " o prezenta feminina " care sa te invite in patul ei , si ce faci cand cineva te asteapta acasa? Inseli sau stai in banca ta , multi ar spune ca ar fi bine sa nu altii ca da atata timp cat nu afla. Sa o luam metodic...
In primul rand atata timp cat ai acasa o sotie , iubita cum vrei tu, ai retineri, dar daca bei? :)) sau dus dracu toate retinerile care sunt de fapt un fel de cenzura auto-impusa. Si daca o faci ai mustrari de constiinta toata viata si intr-un final te dai de gol ca fraierul , apoi numai probleme cu nevasta care daca te iubeste te iarta ( depinde si de cate ori ai calcat fraiere pe bec ).

Part 2....Esti un baiat destept si ai in agenda doua trei fete care nu sunt tarfe de colt , nici de lux ci femei normale care au capatat denumirea de amante , desi termenul nu e tocmai corect pentru ca amanta se intretine adica o futi pe bani ( deci tot o tarfa de lux ). O femeie care vrea doar sex , fara sentimente , fara obligatii , care te suna si te cheama la o partida de sex nebun , sunt putine femei " emancipate " din obligatie si anume: sotu o are mica , se ard mereu in aceeasi pozitie , e alcoolic ( bei dar iti mai futi si nevasta ) , ori are alta femeie ( amanta ). Si aici intervine X , baiatul ala care il suna ca sa se simta femeie , din acest punct de vedere e ok.

Part 3....Sotul care nu stie nimic si aici imi vine in minte " secret , discret " , si poate e mai bine sa nu stie atata timp cat si femeia se complace in aceasta situatie , adica se fut de sarbatori , cand pleaca copii , sau e casa goala. Si rutina e de vina aici sincer sa fiu , adica de ce te-ai insurat cand stiai ca peste 10 ani nu va mai fute-ti?, barbatului ii fuge mintea la Jordan in curul gol , se uita la goluri si goale , nevasta il viseaza pe Jose Armando din telenovele si se fute cu vecinu :)). Si uite asa se duce dracu tot peste 10 , 15 max 20 de ani , si stau si ma intreb...aia care au 40 de ani de legamant sacru cum reusesc?, oare si ei au avut cate una , cate unu sau se complac si se mai fut odata la an ?

Morala : Faceti sex , mult sex si cand nu mai puteti luati-o de la capat :P