* Pentru Ea apasati tasta 1. For english press 2 *

...Despre femei
Ramona gen...

Obsedatele

Ce le defineste... faptul ca vor sa iasa in evidenta, sa se faca remarcate, sa ai totul la picioruse cat mai usor prin mijloace pot sa zic si neortodoxe. Nu le poti schimba mentalitatea , totul este perfect in gandirea lor oricum ar fi realitatea sunt cele mai normale , cu decizii foarte anormale. Unele pot fi "obsedate" pt ca asa sunt ele nascute cu talentul asta, altele pot fi pt ca au vazut in lume obsedate care o duc bine deci aleg calea asta sunt niste firi mai naive. Altele influentate de prietene ,anturaj obsesie pt bani , pt un anumit tip de baieti , pt haine, pt idoli, pt a fi intr-un anumit fel.

Me gen...
 Obsedatele prin natura lor au in fata un sigur lucru ( obsesia in sine ) chiar daca e ramificat, ramane un motiv singular. Indiferent de statutul anterior obsesia ramane neschimbata. Genul asta de persoane se regaseste in orice domeniu, de la violatori, pedofili si pitipoance pana la un om de rand, cand ajung la finish aleg alta obsesie care de fapt e alta fata a aceluiasi lucru.
Mie personal imi plac genul asta de persoane, sunt previzibile, si in acelasi timp periculoase tocmai de aeea sunt asa placute.


Libertina

Femeia libertina este cel mai greu " de citit" ...nu sti niciodata la ce sa te astepti mai ales daca este implicata intr-o relatie. Este femeia surpriza isi alege singura stilul, prietenii, ceea ce vrea sa faca, cand si cum vrea sa faca ceva anume. nu suporta regulile, restrictiile ...

Me gen...

Bun tipar, o poti numi femeia de " birou ", foarte sigura pe ea, cu o pozitie sociala inalta cu o situatie materiala buna. Singura hiba este ca greu te poti apropia de ea, se lasa greu cucerita dar banuiesc ca merita efortul atat timp cat e sustinut.


Radicala

Femeia radicala este ceea ce va doriti voi. Sa nu va controleze , sa fie frumoasa desteapta si cuminte , sa fie sociabila cu simtul umorului , o femeie cu gesturi limitate in public ,care stie sa isi puna in evidenta calitatile si sa ascunda cat mai mult defectele

Me gen...

Cam greu de gasit un asemenea exemplar, dar nu imposibil. Oricum iti trebuie minte multa si fler pentru o asemenea fata.