* Pentru Ea apasati tasta 1. For english press 2 *


...Despre barbati
Ramona gen...
 
Baietii sunt niste fiinte ciudate!
 
Perfectionistii
 
Pe scurt ei doresc perfectiunea in toate planurile: sentimental, material, social in relatiile cu prietenii... acum depinde daca vorbim de baieti educati care vor sa fie rasplatiti cu aceasi moneda..sau de baieti care sunt niste golanasi dar de fapt vor ca viata lor sa fie ca ying si yang, o completare pt ei din partea celorlalti.
 
Materialistii
 
Pt materialist interesul este scopul. Tot ce trebuie sa atinga e sa aiba ce are lumea de sus, adica  femei , bani si petreceri, asta daca se poate cat mai usor fie prin prietenii pe care ii "controleaza" , fie prin iubita care intamplator e genul de fata nu foarte frumoasa insa prietenele ei sunt frumoase...si ea are si bani , deci conditii  pt baiatu'.
 
 

Mix Bun
Hmm .... ei sunt genu' care stiu sa se faca remarcati insa prin calitati, in comportamentul lor exista bariere si limite. Este o persoana misterioasa, insa kre in acelasi timp poti sa o descoperi daca incerci, intotdeauana te poate surprinde, nu face parte nici din baietii de cartier dar nici nu poti zice ca sunt linistiti . Au simtul umorului, inovativi, creativi si cu multa imaginatie. Stiu exact ce vor de la viata si cum sa echilibreze lucrurile
 
Obsedatii
 
Astia ... sunt niste persoane care pot sa te streseze, de obicei au o pasiune, un hobby pt un anumit lucru ( cel mai grav daca pasiunea este pentru calculatoare si chiar si masini din proprie experinta), nu poti sa le controlezi viata totul depinde de cheful sau de starea lor . nu sunt intotdeauana cei mai buni prieteni incearca sa pastreze o legatura mai limitata , sunt mai reci si nu isi arata prea des ceea ce simt. Pot fi buni prieteni daca gasesti cheia la ceea ce reprezinta pentru ei esentialul in viata.
 
Nu am dat replica la ce a scris Ramona, pentru ca nu vreau sa influentez rezultatul.
Important e ca si-a facut treaba!!!