Azi vom vorbi despre amanta...

" Ce este o amanta ? "
  O amanta este o femeie substitut , exact ce nu ai de la nevasta si exemple pot fii multe...

" Cum obtii una ? "
  Depinde de ce bani ai , ce statut ai , cat te duce capul , multe exemple....

" Cine are o amanta ? "
  Nu toata lumea poate avea asa ceva....

" Unde gasesti una ? "
  Daca nu ai gasit una in afara vietii de om casatorit , te va gasi ea pe tine....

Explicatii :
 Esti insurat ai  doi copii , sau nici unul dar ai o viata anosta ? Pai iti trebuie o amanta...
Amanta in sine este o eliberare , refulare din rutina imputita de acasa in care te-ai ingropat in ultimi 10 ani , te uiti la ea si iti vezi cele mai negre cosmaruri devenite realitate ( sunca de 3 feluri pe picioare ) , in sine o amanta este o doamna care iti da ce nevasta nu mai poate din diferite motive , felul in care o supui la perversiuni sexuale spune multe ( Nu mintii , pe nevastata nu o tragi de par cand o faceti ) si amanta este discreta pentru ca poate si ea are aceeasi situatie.

Ai banii? Esti urat cu patima si nici fizicul nu te ajuta? Pai iti trebuie o amanta...
Desi ai bani si o sotie acasa fie ea si urata , faptul ca ai o situatie buna iti poate permite sa evadezi cu vreo blonda 90-60-90 , un week-end la munte. Problema e ca scorpia de acasa e ahtiata dupa bani si isi da seama ca pozitia ei este in pericol de o pitzipoanca moarta de foame , atunci apar greseli de exprimare si marea majoritate se dau de gol , din cauza ca nu au mai facut asa ceva si nu stiu cum sa reactioneze cu calm si atunci apar certurile in familie , rezultatul ? Scorpia divorteaza si te seaca de bani , ori e fata desteapta si ramane cu tine si te suge grupa mare de bani.

Esti frumusel ? ai banii? ai o nevasta ? Pai iti trebuie o amanta....

Esti bine pus pe pozitie , frumos esti , bani ai dar ai o sotie si o bruneta patimasa iti face cu ochiul la birou , profiti de ea , va mai ardeti ocazional pe la un week-end la mare. Sotia nu stie nimic , viata e frumoasa , colegii te invidiaza.

Morala : Nu oricine poate avea asa ceva , iti trebuie bani cat de cat ca doar amanta o intretii ( daca nu vrei una...Centura e full de BTS ) , iti trebuie o masina buna , un apartament inchiriat la coltul opus al bucurestiului , discretie din partea ambelor parti . NIMIC nu conteaza mai mult decat mintea...daca nu te duce capul nu incerca!!!
NICIODATA nu iti neglija nevasta , aminteste-ti ca iti calca hainele , iti spala chilotii , are grija de copii , etc... , daca te comporti ca un jegos isi va da seama imediat , sexual nu mai zic....
Niciodata nu depune sentiment pentru o amanta , nu pe ea o iubesti desi face ce nevasta nu face.